Nemulţumiţi în PSD. „A devenit o penibilă anexă a PNL şi Iohannis”. Ce nume ar fi interzise de noua conducere a partidului

  • Codrin Ştefănescu e nemulţumit de actuala conducere a PSD, care „alungă vocile puternice” din partid.
  • El spune că nume ca Liviu Dragnea, Olguţa Vasilescu, Şerban Nicolae sau Codrin Ştefănescu sunt „interzise”.
  • Fostul secretar general al PSD afirmă că partidul a devenit „anexa penibilă a PNL şi Iohannis”.
18285 afișări
Imaginea articolului Nemulţumiţi în PSD. „A devenit o penibilă anexă a PNL şi Iohannis”. Ce nume ar fi interzise de noua conducere a partidului

Nemulţumiţi în PSD. „PSD a devenit o penibilă anexă a PNL şi Iohannis. Nume ca Dragnea, Olguţa, Şerban sunt interzise de noua conducere a partidului”

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu se arată nemulţumit de conducerea actuală a partidului, despre care spune că „a interzis nume ca Dragnea, Olguţa, Şerban, Ştefănescu” şi alungă „toate vocile puternice”. El afirmă că PSD a devenit „anexa penibilă a PNL şi Iohannis” şi îndeamnă membrii PSD să îşi „recupereze urgent partidul”.

„În ultima vreme suntem criticaţi tocmai cei care au crezut în noi şi ne-au votat! Şi au dreptate, asta-i clar! Limpede ca lumina zilei. Se vede din spaţiu că PSD a devenit o penibilā anexā a PNL şi a lui Iohannis. Cā suntem timizi şi speriaţi sā nu ne supārām şefii din umbrā! Cā ne delimitām, la ordin, de toate mesaje din trecut!”, a scris Codrin Ştefănescu, luni, pe Facebook.

Fostul secretar general al partidului acuză „noua conducere a PSD” că „a interzis” numele Dragnea, Codrin, Olguţa, Şerban, Pleşoianu, Nicolicea, Iordache, etc.

„(...) partidul este predat la cheie unor securici care urāsc de moarte acest partid. Puciştii de ieri, şcoliţi în tot felul de academii secrete, noii conducātori de azi!”, mai spune el.

Ştefănescu afirmă că sunt demişi, „pe bandā rulantā, toţi membrii curajoşi interzişi de sistem”, şi îi incurajează pe aceştia să îşi „recupereze” partidul.

„Sunt alungate toate vocile puternice care au dat acestui partid vigoarea de altādatā. Gata! Ajunge! Parlamentarii, primarii, liderii judeţeni, sutele de mii de membri ai PSD trebuie sā-şi recupereze urgent partidul! Altfel, milioane de români care au votat PSD, ne vor face de ocarā! Şi nu vom mai ieşi printre oameni de ruşine! Cā am fost laşi şi i-am trādat! Eu, unul, m-am sāturat sā fiu singurul care spune lucrurilor pe nume!”, conchide el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici