Nica se aştepta la gestul lui Băsescu: "Criza le aparţine"

Social-democratul Dan Nica a declarat, joi, după ce preşedintele a semnat revocarea sa din funcţia de vicepremier şi ministru al Internelor, că se aştepta la gestul şefului statului şi a menţionat că responsabilitatea privind criza "le aparţine".

33 afișări
Imaginea articolului Nica se aştepta la gestul lui Băsescu: "Criza le aparţine"

Vicepremierul revocat, Dan Nica (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

El a spus, răspunzând unei întrebări, că se aştepta la gestul şefului statului.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, joi, decretele de revocare din funcţie a lui Dan Nica şi numirea ca interimar în funcţiile de ministru al Internelor şi vicepremier pentru ministrul Dezvoltării, Vasile Blaga.

"Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat joi, 01 octombrie a.c., Decretul pentru revocarea din funcţia de viceprim-ministru, ministrul Administraţiei şi Internelor a domnului Dan Nica. De asemenea, preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat joi, 01 octombrie a.c., Decretul pentru desemnarea domnului Vasile Blaga, ministrul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei, să îndeplinească interimar funcţia de viceprim-ministru, ministru al Administraţiei şi Internelor", se arată într-un comunicat al Preşedinţiei.

Dan Nica declara, miercuri, că în cazul în care preşedintele semnează revocarea sa, miniştrii PSD îşi vor prezenta demisiile în 30 de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici