Niciun aspirant la şefia PC cu o zi înaintea expirării termenului de depunere a candidaturilor

Purtătorul de cuvânt al PC, Bogdan Ciucă, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că până în prezent nimeni nu şi-a depus candidatura pentru preşedinţia PC, dar cei care doresc să facă acest lucru mai au timp până luni la ora 24.00.

3 afișări
Imaginea articolului Niciun aspirant la şefia PC cu o zi înaintea expirării termenului de depunere a candidaturilor

Niciun aspirant la şefia PC cu o zi înaintea expirării termenului de depunere a candidaturilor

Ciucă a precizat că la secretariatul partidului s-a organizat un program permanent pentru cei care vor să se înscrie în cursa pentru şefia PC, în vederea Congresului din 27 ianuarie, când actualul preşedinte al PC Dan Voiculescu se va retrage din funcţie.

Potrivit calendarului aprobat de conducerea PC, candidaturile pentru preşedinţia partidului se pot depune până în data de 7 ianuarie, iar apoi cei care candidează urmează să-şi prezinte platforma-program în organizaţiile teritoriale, până la Congresul din 27 ianuarie.

Conform unor surse din PC, mai multe persoane din actuala coducere a partidului şi-au manifestat intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte, printre care preşedinte Consiliului Executiv al PC Codruţ Sereş, vicepreşedintele Sabin Cutaş, deputatul Bogdan Pascu sau preşedintele organizaţiei Prahova Florin Anghel.

Dan Voiculescu a anunţat, după rezultatele alegerilor europarlamentare, că nu intenţionează să mai candideze pentru funcţia de preşedinte al partidului la congresul din ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici