Nicolae Ciucă: În acest moment de tristeţe, suntem alături de ucraineni

Premierul Nicolae Ciucă i-a transmis omologului său ucrainean, Denys Shmyhal, condoleanţe, în urma prăbuşirii unui elicopter lână Kiev, în urma căreia şi-au pierdut viaţa 18 oameni, inclusiv ministrul de Interne, Denys Monastyrskyi: „În acest moment de tristeţe, suntem alături de ucraineni”.

250 afișări
Imaginea articolului Nicolae Ciucă: În acest moment de tristeţe, suntem alături de ucraineni

„Transmit sincere condoleanţe pentru pierderea tragică de vieţi omeneşti în urma prăbuşirii elicopterului din Brovary, inclusiv a ministrului Denys Monastyrskyi şi echipei lui. În acest moment de tristeţe, suntem alături de ucraineni şi rămânem angajaţi să ajutăm Ucraina să câştige acest război”, scrie pe Twitter Nicolae Ciucă.

Un elicopter s-a prăbuşit miercuri lângă o creşă din apropierea capitalei ucrainene.

Bilanţul victimelor accidentului de elicopter din Brovary a crescut la 18 morţi, potrivit şefului Administraţiei militare regionale din Kiev.

Oleksiy Kuleba a scris pe Telegram că trei dintre cei ucişi sunt copii. Kuleba a adăugat că 29 de persoane sunt rănite, inclusiv 15 copii.

Printre cei decedaţi se numără ministrul ucrainean de interne Denis Monastyrsky, adjunctul său şi un secretar de stat din minister.

Potrivit CNN, elicopterul care s-a prăbuşit în Brovary era un Eurocopter EC225 „Super Puma".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici