Nicolae Ciucă: o societate civilizată este aceea în care fiecare femeie poate să îşi urmeze visurile

  • Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Femeilor.
  • O societate civilizată şi care prosperă este aceea în care fiecare femeie are posibilitatea să îşi urmeze visurile, a spus Ciucă.
65 afișări
Imaginea articolului Nicolae Ciucă: o societate civilizată este aceea în care fiecare femeie poate să îşi urmeze visurile

Mesajul a fost publicat pe Facebook.

„Astăzi este despre doamnele şi domnişoarele din vieţile noastre, cele cărora le datorăm recunoştinţă şi respect”, a scris Nicolae Ciucă.

Preşedintele Senatului a vorbit şi despre egalitatea de şanse şi discriminare.

„O societate civilizată şi care prosperă este aceea în care fiecare femeie are posibilitatea să îşi urmeze visurile şi obiectivele, într-un mediu echitabil, just şi incluziv. Iar datoria noastră este să le asigurăm acest mediu. Trebuie să continuăm politicile care promovează egalitatea de şanse, care combat discriminarea şi violenţa împotriva femeilor. Dragi doamne şi domnişoare, vă mulţumim pentru curajul, grija şi determinarea cu care vă asumaţi rolurile din familie, de la locul de muncă şi din comunitate. Vă doresc o primăvară frumoasă şi plină de realizări”, a precizat Nicolae Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici