Nicolăescu, despre Alianţa DA între FC şi PNŢCD: E o glumă proastă

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat, sâmbătă, că înfiinţarea Alianţei Dreptate şi Adevăr de către Forţa Civică şi PNŢCD, este "o glumă proastă", el referindu-se la asemănarea cu denumirea alianţei politice dintre PNL şi PD.

378 afișări
Imaginea articolului Nicolăescu, despre Alianţa DA între FC şi PNŢCD: E o glumă proastă

Nicolăescu, despre Alianţa DA între FC şi PNŢCD: E o glumă proastă (Imagine: Bogdan Maran / MediafaxFoto)

"Aş avea mai multe reacţii. Prima, şi cea care este intuitivă, este că e o glumă proastă. Sunt două structuri care, din punctul meu de vedere, sunt departe de realitatea românească, visează, sunt cu capul în nori", a spus Nicolăescu.

El a arătat că, în fond, este treaba celor două parte ce decid şi că "în lumea asta este loc pentru oricine", electoratul fiind cel care validează sau nu o construcţie politică.

"A doua opinie este că, fiind foarte raţionali şi prudenţi, eu cred că ce încearcă ei să facă este o amăgire a electoratului şi o amăgire a prorpiului electorat", a spus Nicolăescu.

El a arătat că mizează pe faptul că cetăţenii români înteţeg foarte bine unde este minciuna şi unde este realitatea.

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, şi preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, au semnat, sâmbătă, la Parlament, protocolul de înfiinţare a Alianţei Dreptate şi Adevăr, cei doi afirmând că România are nevoie de "o dreaptă unită".

Alianţa Dreptate şi Adevăr (D.A.) a fost denumirea alianţei dintre PNL şi PD, care a candidat la alegerile din 2004.

FC şi PNŢCD au făcut parte din alianţa electorală ARD (Alianţa România Dreaptă), alături de PDL, sub sigla căreia au candidat la alegerile parlamentare din decembrie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici