Nicolai: În privinţa bătăliei personale cu Băsescu, cel mai deştept cedează

Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai a declarat, luni, că liberalii au decis să pună capăt "crizei" din justiţie prin nominalizarea lui Teodor Meleşcanu, iar în ceea ce priveşte "bătălia" cu Traian Băsescu, "omul care încalcă flagrant orice regulă democratică", a înţeles că "cel mai deştept cedează".

1 afișare
Imaginea articolului Nicolai: În privinţa bătăliei personale cu Băsescu, cel mai deştept cedează

Nicolai: În privinţa bătăliei personale cu Băsescu, cel mai deştept cedează

"Am declarat că nu m-am încăpăţânat niciodată de a obţine postul de ministru, pe care nu l-am solicitat. Astăzi am înţeles să punem capăt acestei crize care afectează grav justiţia şi să dăm posibilitatea ca raportul de ţară din iulie să fie unul favorabil României", a declarat Norica Nicolai.

Ea a adăugat că, în ceea ce priveşte bătălia personală cu Traian Băsescu, a înţeles că, "în viaţă, cel mai deştept cedează".

"Astăzi am cedat eu, neacceptând varianta restructurării Guvernului. Voi continua această bătălie şi voi rămâne un adversar al lui Traian Băsescu, care este omul care încalcă flagrant orice regulă democratică şi care pune în pericol stabilitatea României", a adăugat senatorul liberal.

De asemenea, ea a precizat că a avut un vot de încredere unanim al BPC al PNL.

Întrebată dacă va candida la alegerile locale, ea a subliniat că nu va candida pentru nicio primărie şi, în acelaşi timp, nu este interesată de conducerea Comisiei parlamentare SRI, al cărei preşedinte este, în prezent, Radu Stroe, nominalizat pentur portofoliul Apărării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici