Nicolai: România are nevoie de o politică a competenţei pentru a combate găştile

Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai a declarat, sâmbătă, la congresul pentru alegerea unui nou preşedinte al filialei judeţene a PNL Timiş, că în România este nevoie de o politică a competenţei şi a construcţiei pentru a combate "găştile".

16 afișări
Imaginea articolului Nicolai: România are nevoie de o politică a competenţei pentru a combate găştile

Nicolai: România are nevoie de o politică a competenţei pentru a combate găştile

"Această ţară are nevoie de o altă politică. Are nevoie de o politică a competenţei, o politică a construcţiei, pentru că, stimaţi colegi, găştile au adus România astăzi acolo unde o vedem şi noi", a spus Norica Nicolai.

Ea a susţinut că difrenţa dintre PNL şi alte partide este că membrii acestuia sunt "politicieni de caracter".

"Ceea ce ne deosebeşte de alţii este că ştim ceea ce ştim, ştim ceea ce nu ştim şi încă ceva deasupra. (…) Şi nu vom fi nişte politicieni de talent, pentru că suntem nişte politicieni de caracter. Şi asta face diferenţa dintre celelalte partide şi Partidul Naţional Liberal. Şi asta va trebui să fie diferenţa şi aici când vă veţi alege liderii şi la Bucureşti când vă veţi alege liderii", a spus Nicolai.

În opinia sa, PNL nu a ştiut să continue guvernarea.

"Trebuie să facem o altfel de politică. Este şansa României ca PNL, un partid cu vocaţia guvernării, pentru că a guvernat bine, însă, din păcate, n-a ştiut să continue guvernarea, să schimbe şi să modifice această ţară", a declarat Nicolai în faţa membrilor PNL Timiş.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici