Nicolicea spune că va mai fi o întâlnire cu ministrul Justiţiei, pentru "o concluzie armonizată"

Deputatul UNPR Eugen Nicolicea a declarat, vineri, că împreună cu deputaţi jurişti printre care şi Alina Gorghiu au avut o întâlnire cu ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, privind modificarea Codului penal şi că urmează o altă întâlnire pentru "o concluzie armonizată".

91 afișări
Imaginea articolului Nicolicea spune că va mai fi o întâlnire cu ministrul Justiţiei, pentru "o concluzie armonizată"

Deputatul UNPR Eugen Nicolicea (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Am terminat întâlnirea împreună cu colegii mei, a mai participat şi doamna Gorghiu. Am avut o întâlnire cu domnul ministru al Justiţiei şi câţiva membri din staff-ul tehnic, am analizat toate situaţiile care au fost prezentate în presă. Am făcut schimbul de informaţii. Vreau mâine ca fiecare să tragă o concluzie şi să ne mai reunim o dată pentru o concluzie armonizată", a precizat Nicolicea.

El a spus că deputaţii au avut un schimb de informaţii cu Cazanciuc pentru a-i clarifica acestuia fiecare poziţie sau situaţie şi că aceştia l-au întrebat pe ministru care este poziţia lui.

"Am avut un schimb de informaţii în sensul în care dacă dânsul era neclar cu o anumită poziţie sau situaţie de aici. Noi l-am întrebat care e poziţia dânsului, evident că armonizarea aceasta va avea loc într-o discuţie ulterioară, aşa că despre asta nu avem ce să discutăm", a explicat Nicolicea.

Întrebat dacă ministrul Justiţiei şi-a exprimat vreo îngrijorare, Nicolicea a spus: "Nu l-am auzit niciodată să manifeste o îngrijorare. Domnul ministru este un ministru responsabil, care face faţă oricărei situaţii".

Deputatul UNPR Eugen Nicolicea, membru al Comisiei juridice din Camera Deputaţilor, a declarat vineri la intrarea în sediul Ministerului Justiţiei (MJ) că a venit să discute cu reprezentanţii instituţiei despre efectele, şi nu proiectul de modificare a Codului penal.

Nicolicea a venit însoţit de alţi membri ai Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor, printre care deputatul PNL Alina Gorghiu, în urma invitaţiei adresate de ministrul Justiţiei Robert Cazanciuc în cursul zilei de joi.

Deputaţi din Comisia Juridică, printre care Eugen Nicolicea, au mers, vineri, şi la Ambasada SUA la Bucureşti pentru a discuta despre modificările la Codul Penal.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri că deputaţii PNL din Comisia juridică nu au putut participa la discuţiile de la Ambasada SUA, pentru că nu s-au aflat pe lista de invitaţi, nici la cele purtate joi cu diplomaţii, apreciind că este un lucru "nelalocul lui".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici