Nicolicea va prelua funcţia de vicepreşedinte al Camerei, după demisia lui Mitrea

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a primit, miercuri, votul deputaţilor PSD pentru a prelua funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor care revine PSD conform algoritmului politic, deţinută anterior de Miron Mitrea, care a anunţat că va demisiona din Parlament.

16 afișări
Imaginea articolului Nicolicea va prelua funcţia de vicepreşedinte al Camerei, după demisia lui Mitrea

Nicolicea va prelua funcţia de vicepreşedinte al Camerei, după demisia lui Mitrea (Imagine: Mediafax Foto)

Deputaţii PSD i-au acordat, miercuri, votul lui Nicolicea pentru ca acesta să preia funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, funcţie rămasă vacantă după ce Miron Mitrea a anunţat că demisionează din calitatea de deputat.

Nicolicea a obţinut 53 de voturi, în timp ce contracandidatul său pentru funcţia de vicepreşedinte al Camerei, Victor Ponta, a obţinut 27 de voturi.

Grupul PSD din Camera Deputaţilor a votat, miercuri, şi ca deputatul Valeriu Zgonea să reprezinte PSD într-una din funcţiile de secretar al Camerei, în locul lui Ioan Muntean, care a renunţat la această funcţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici