Nicuşor Dan anunţă că de săptămâna viitoare încep plombările gropilor din carosabil

De săptămâna viitoare începe plombarea gropilor de pe străzile din Capitală, anunţă primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, care precizează că e de acord ca de reabilitarea străzilor să se ocupe şi primăriile de sector.

1189 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan anunţă că de săptămâna viitoare încep plombările gropilor din carosabil

Sursa foto: Mediafaxfoto

„O să începem probabil în cursul săptămânii viitoare. Mici intervenţii au făcut şi cei de la Administraţia Străzilor, dar... De asemenea, a fost o disfuncţionalitate între Administraţia Străzilor şi primăriile de sector. Eu sunt, pentru că suntem în situaţia financiară în care suntem, sunt absolut de acord ca orice primărie de sector care vrea să se ocupe de reabilitate, de gropi pe orice stradă din Bucureşti să o poată face”, spune primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, întrebat de gropile din carosabil.

El apreciază că situaţia gropilor din Bucureşti va fi rezolvată în două luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici