Nicuşor Dan: În 2023 peste 64 de milioane de lei am investit în 10 spitale din subordinea Primăriei

Nicuşor Dan anunţă că PMB a investit peste 64 de milioane de lei anul trecut în 10 spitale din subordinea Primăriei, acolo unde erau necesare lucrări de reparaţii, reabilitări şi modernizări. Cele mai mari investiţii au fost făcute la Spitalul Clinic „Colentina”–17,83 milioane de lei.

84 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: În 2023 peste 64 de milioane de lei am investit în 10 spitale din subordinea Primăriei

Sursa foto: Facebook

„Peste 64 de milioane de lei am investit anul trecut în 10 spitale din subordinea Primăriei, acolo unde erau necesare lucrări de reparaţii, reabilitări şi modernizări”, scrie pe Facebook Nicuşor Dan.

El precizează că este vorba despre spitalele „Sf. Luca”, „Victor Babeş”, „Dr. I. Cantacuzino”, „Colentina”, „Sf. Ştefan”, „Prof. Dr. Panait Sârbu”, „Dr. V.Gomoiu”, „Prof. Dr. Th. Burghele”, „Sf. Maria” şi ambulatoriul „Prof. Dr. Dan Theodorescu”.

„Au fost efectuate, printre altele, lucrări de reparaţii, hidroizolaţie, recompartimentare a anumitor spaţii conform nomativelor în vigoare, înlocuire de instalaţii electrice, sanitare şi termice, montare pardoseală specială - antiseptică şi antibacteriană. Cele mai mari investiţii au fost făcute la Spitalul Clinic <Colentina> – 17,83 milioane de lei, şi la Spitalul Clinic de Boli Cronice <Sf.Luca> – 16,24 milioane de lei, acolo unde s-a lucrat la pavilionul F (Chirurgie) şi la Corpul C, respectiv la Laboratorul şi Secţia de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie, precum şi la Secţia Medicină Internă Cronici – corpurile A şi C”, încheie Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici