Norica Nicolai: Am votat pentru o nouă direcţie a României

Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai a votat, duminică, împreună cu soţul ei, la o secţie de votare din Capitală, declarând că a dat un vot pentru "o nouă direcţie a României şi pentru o Românie europeană".

32 afișări
Imaginea articolului Norica Nicolai: Am votat pentru o nouă direcţie a României

Norica Nicolai, candidat PNL pentru Parlamentul European (Imagine din arhivă; Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Am votat pentru prima şansă de schimbare, care înseamnă Europa. Schimbarea României este necesară, iar Europa este marea noastră şansă", a afirmat Norica Nicolai, care ocupă prima poziţie a listei candidaţilor PNL pentru Parlamentul European.

Ea a apreciat că "România merge într-o direcţie greşită, se îndepărtează de UE", iar votul său este pentru o "altfel de politică".

Norica Nicolai a mai spus că "România are nevoie de oameni competenţi, de caracter, care, înainte de a fi membri ai unei familii ideologice, trebuie să fie membri ai României, să vorbească în numele României şi să încerce să reducă decalajele faţă de UE".

Vicepreşedintele PNL a mai spus că speră ca alegerile să fie corecte, arătând că se teme de implicări ale unor partide politice, dar crede că "nimeni nu are interesul ca România să nu reflecte ceea ce românii doresc".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici