Norica Nicolai candidează pentru un loc de senator la Călăraşi

Vicepreşedintele PNL Teodor Meleşcanu a declarat, miercuri, că BPC a validat candidatura vicepreşedintelui Norica Nicolai pentru un loc la Senat într-un colegiu din Călăraşi, dar a susţinut că liberalii nu au discutat despre situaţia judeţului Prahova şi candidatura Adrianei Săftoiu.

12 afișări
Imaginea articolului Norica Nicolai candidează pentru un loc de senator la Călăraşi

Norica Nicolai candidează pentru un loc de senator la Călăraşi (Imagine: Mediafax Foto)

"Au fost adoptate mai multe candidaturi. La sectorul 5 din Bucureşti, candidatura lui Sorin Banu pentru Senat şi a lui Adrian Cristea pentru Cameră, la sectorul 4 a fost aprobată candidatura lui Stelian Fedorca pentru Senat, la judeţul Ialomiţa a fost validată candidatura Cristinei Pocora şi a lui Iancu Nae pentru Cameră, iar candidatura care probabil o să vă intereseze cel mai mult, pentru judeţul Călăraşi, s-a validat candidatura pentru un loc de senator a doamnei Norica Nicolai", a susţinut Teodor Meleşcanu.

Viceliderul PNL a subliniat că Nicolai va candida, astfel, "în oraşul tinereţii sale, care a şi confirmat-o din punct de vedere profesional şi politic". Iniţial, Norica Nicolai fusese anunţată drept candidat pentru un post de senator în judeţul Arad.

Întrebat de situaţia din Prahova şi validarea candidaturii Adrianei Săftoiu, vicepreşedintele PNL a menţionat că nu s-a discutat lista candidaţilor din Prahova, dar a subliniat că "singurul element de referinţă pentru Prahova" este postul de senator la care va candida el, precizând că restul candidaturilor se mai discută.

Întrebat dacă Teodor Atanasiu a primit scuzele de rigoare din partea Adrianei Săftoiu, Meleşcanu a spus că Atanasiu i-a spus că încă le mai aşteaptă. Mai mulţi lideri liberali se declaraseră nemulţumiţi de o eventuala candidatură a Adrianei Săftoiu la Prahova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici