Norica Nicolai: „Profesorul” din discuţia Nastasiu – Hayssam este Traian Băsescu

Vicepreşedintele PNL, senatorul Norica Nicolai, a declarat, miercuri, că persoana la care se referea Omar Hayssam în discuţia cu Ciprian Nastasiu cu apelativul „profesorul” este preşedintele Traian Băsescu, menţionând că afirmaţia sa se bazează pe „logică” şi pe „analizele presei”.

1 afișare
Imaginea articolului Norica Nicolai: „Profesorul” din discuţia Nastasiu – Hayssam este Traian Băsescu

Norica Nicolai: „Profesorul” din discuţia Nastasiu – Hayssam este Traian Băsescu

„Din stenogramele publicate de presă şi din dezbaterile publice a rezultat că persoana la care se referea Omar Hayssam şi Ciprian Nastasiu cu apelativul "profesorul" este preşedintele Traian Băsescu. Fac această afirmaţie cu foarte mare îngrijorare şi cred că toţi trebuie să fim îngrijoraţi că o persoană condamnată şi un procuror îşi permit să vorbească în acei termeni despre şeful statului”, a declarat senatorul liberal.

Întrebată pe ce se bazează afirmaţiile sale, ea a susţinut că „logica” şi „analizele presei” o fac să spună acest lucru.

Agenţia MEDIAFAX a făcut publice, marţi, transcrierile convorbirilor telefonice dintre Omar Hayssam şi procurorul Cirpian Nastasiu, din care rezultă că sirianul a părăsit România la bordul unui avion, şi nu cu un vas, aşa cum se credea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici