Norica Nicolai: PSD, PNL şi PC sunt singurele partide capabile să relanseze România

Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai a declarat, duminică, la Congresul PC, că PSD, PNL şi PC sunt singurele partide de pe eşichierul politic capabile să relanseze România şi să dea şansa unui nou început.

68 afișări
Imaginea articolului Norica Nicolai: PSD, PNL şi PC sunt singurele partide capabile să relanseze România

Norica Nicolai: PSD, PNL şi PC sunt singurele partide capabile să relanseze România (Imagine: Ştefan Micsik/Mediafax Foto)

Nicolai le-a spus delegaţilor la Congresul PC că în această primăvară au loc congresele PSD, PNL şi PC, care sunt singurele partide de pe eşichierul politic capabile să relanseze România.

Ea a spus că, în prezent, ţara este "într-o democraţie întunecată în care manelismul a ajuns politică de stat" şi este nevoie de valori conservatoare şi liberale.

"E nevoie de valori conservatoare, de valori liberale alături de oameni. Liberalii cred că numai împreună vom avea parte de o nouă Românie", a adăugat Norica Nicolai.

Preşedinta PIN Lavinia Şandru a afirmat şi ea, la Congresul PC, că a venit în vizită la prieteni şi speră ca în 2012 PC să fie un partid "pe picioarele lui", de care să nu se spună că este o soluţie imorală. "PC nu este o soluţie imoral, ei sunt imorali că au apelat la o asemenea soluţie. Domnule Băsescu, dumneavoastră mă adresez", a adăugat Şandru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici