Norica Nicolai s-a înscris în grupul ALDE din Parlamentul European

Eurodeputatul PNL Norica Nicolai s-a înscris în grupul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa (ALDE) din Parlamentul European.

607 afișări
Imaginea articolului Norica Nicolai s-a înscris în grupul ALDE din Parlamentul European

Norica Nicolai (Imagine: Marius Dumbraveanu-Mediafax Foto)

Conform datelor publicate în fişa sa de eurodeputat, Norica Nicolai a fost membră a grupului PPE (la care au aderat toţi europarlamentarii PNL la începutul actualei legislaturi europene) doar din 1 până în 6 iulie.

De luni, 7 iulie, ea apare ca membră a grupului ALDE, din care au făcut parte liberalii români până la decizia partidului de a trece la PPE.

”Mi-am depus adeziunea la grupul ALDE deoarece în alegerile europarlamentare am candidat sub această siglă, iar eu am obţinut voturile românilor în calitate de candidat al ALDE şi îmi păstrez această poziţie”, a declarat Norica Nicolai pentru MEDIAFAX.

Norica Nicolai a menţionat că rămâne membră PNL.

Marţi, ea participă la şedinţa de grup a ALDE

Norica Nicolai s-a opus trecerii PNL la PPE. În reuniunea Delegaţiei permanente a PNL în care s-a luat această decizie, ea s-a abţinut de la vot. Ulterior, ea a criticat în presă această decizie.

De asemenea, la congresul PNL de la sfârşitul lunii iunie, Norica Nicolai a vorbit despre părăsirea de către partid a grupului ALDE din Parlamentul European, spunând că atunci când ai fost alături de o "familie" care te-a susţinut, "nu ai voie să îi spui la televizor că divorţezi".

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici