Noua componenţă a Consiliului de Administraţie al TVR, aprobată în Comisiile de cultură

Comisiile reunite de cultura au aprobat, marţi, noua componenţă a CA SRTV, urmând ca raportul sa fie supus votului plenului reunit al Parlamentului.

807 afișări
Imaginea articolului Noua componenţă a Consiliului de Administraţie al TVR, aprobată în Comisiile de cultură

Noua componenţă a Consiliului de Administraţie al TVR, aprobată în Comisiile de cultură

Propunerile nominale ale PSD pentru Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune sunt: Doina Gradea (membru titular), Ivaşcu Camelia Oana (membru supleant), Ilieşiu Sorin (membru titular), Dobriţoiu Cristina (membru supleant), Bogdan Ghiţulescu (membru titular), Daniel Tiberius Muşuroi (membru supleant).

PNL i-a nominalizat pe Cristian Vasile Petcu (membru titular), Liviu Brătescu (membru titular) şi pe Cristina Ancuţa Pocora şi pe Radu Carp – membri supleanţi.

USR i-a nominalizat pe Dorin Dan Lazea (membru titular) şi pe Bogdan Victor Ghiu (membru supleant)

Propunerile UDMR au fost Hajnal Debreczeni (membru titular)şi Istvan Peter Rostas (membru supleant).

Plenul reunit al Parlamentului a fost convocat miercuri, la ora 14:00, pentru a vota noua componenţă a CA SRTV şi a Colegiului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici