Numărătoarea paralelă a PSD: Băsescu - 32,6%, Geoană - 30,1%

Şeful campaniei PSD, Viorel Hrebenciuc, a declarat, luni dimineaţă, că numărătoarea paralelă a PSD după centralizarea a aproape jumătate dintre procesele verbale ale secţiilor de votare confirmă rezultatele estimate duminică seară de exit-poll-uri.

17 afișări
Imaginea articolului Numărătoarea paralelă a PSD: Băsescu - 32,6%, Geoană - 30,1%

Şeful campaniei PSD, Viorel Hrebenciuc (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Hrebenciuc a spus că în cazul unor secţii de votare există mici diferenţe între numărătoarea paralelă a PSD şi statistică, dar a adăugat că acestea vor fi reglate în final.

Şeful campaniei PSD a spus că staff-ull din Kisellef a centralizat până luni dimineaţă aproape 50% din procesele verbale de votare, rezultatul fiind Traian Băsescu - 32,6%, iar Mircea Geoană - 30,1%.

Hrebenciuc a mai spus, întrebat despre eventualele negocieri cu PNL, că acestea nu au început, decizia urmând să fie luată în Biroul Permanent al partidului care este în desfăşurare la ora transmiterii acestei ştiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici