Numirea lui Şerban Nicolae la şefia Senatului a declanşat certuri în PSD – surse

  • Senatorii PSD au amânat, miercuri, votul privind alegerea preşedintelui Senatului, după un scandal legat de şefia acestei Camere.
  • Surse din partid au declarat, pentru MEDIAFX, că preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, nu a fost de acord cu candidatura lui Şerban Nicolae.
5764 afișări
Imaginea articolului Numirea lui Şerban Nicolae la şefia Senatului a declanşat certuri în PSD – surse

Numirea lui Şerban Nicolae la şefia Senatului a declanşat certuri în PSD – surse

Deşi alegerea preşedintelui Senatului figura pe ordinea de zi de miercuri, acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Social-democraţii, care au cel mai mare grup parlamentar, au decis amânarea deciziei.

Deşi unii social-democraţi spun că nu s-a mai ales preşedintele din cauză că Şerban Nicolae trebuie sa aştepte şi un vot în Comitetul Executiv al partidului, surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că e scandal în PSD pe numirea lui acestuia la şefia Senatului.

Mai mult, spun sursele citate, preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, nu ar fi de acord ca Şerban Nicolae să fie preşedintele Senatului.

Şi Titus Corlăţean s-ar fi supărat că nu a fost propus pentru ocuparea acestei funcţii.

Un alt mesaj subtil a venit şi din partea lui Codrin Ştefănescu.

„Şerban Nicolae a fost desemnat candidat pentru Preşedinţia Senatului! Aşa au hotărât, prin vot, senatorii PSD. Numai nouă conducere interimară a partidului se cam codeşte. Şi vrăjeala asta că mai trebuie un vot în Cex am mai văzut-o! Păi, nu spuneaţi că l-aţi desfiinţat? Că e competiţie liberă? Sau nu vă plac deloc civilii?”, a scris Ştefănescu pe Facebook.

Conducerea Senatului va fi aleasă, cel mai probabil, săptămâna viitoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici