O bătrână a vrut să îi dea lui Boc zece lei după ce a primit o pungă cu cadouri de Paşti

O bătrână internată în Centrul de Îngrijire şi Asistenţă din Cluj-Napoca a încercat să îi dea, vineri, premierului Emil Boc, o bancnotă de zece lei, după ce a primit de la acesta o pungă cu cadouri de Paşti.

86 afișări
Imaginea articolului O bătrână a vrut să îi dea lui Boc zece lei după ce a primit o pungă cu cadouri de Paşti

O bătrână a vrut să îi dea lui Boc zece lei după ce a primit o pungă cu cadouri de Paşti (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Premierul Emil Boc a vizitat, vineri după-amiază, Centrul de Îngrijire şi Asistenţă din Cluj-Napoca, unde sunt internate 110 persoane în vârstă, bărbaţi şi femei, care nu au familie sau locuinţă ori suferă de diverse boli, Boc împărţind pungi cu cadouri de Paşti.

La intrarea într-unul din saloane, o bătrână care stătea pe marginea patului şi-a numărat mai multe bancnote de zece lei, iar când premierul i-a înmânat punga cu cadouri de Paşti aceasta a încercat să îi dea o bancnotă, Emil Boc refuzând-o.

"Nu trebuie. Să îi păstraţi dumneavoastră. Aveţi şi o Biblie aici, ce frumos. Cu credinţă în Dumnezeu trecem peste toate. Doamne ajută", i-a spus Boc, după care s-a îndreptat spre o altă persoană asistată din salon pentru a-i înmâna pachetul.

Boc a fost însoţit, în cadrul vizitei la centrul respectiv, de prefectul de Cluj, Florin Stamatian, de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, de primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, de deputatul Daniel Buda şi de senatorul Mihail Hărdău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici