Oana Mizil va fi înlocuită de la preşedinţia PSD Călăraşi - surse

Deputatul Oana Mizil va fi înlocuită din funcţia de preşedinte al PSD Călăraşi, o recomandare în acest sens urmând să fie făcută de Biroul Permanent al partidului la următorul Comitet Executiv, au declarat luni, pentru MEDIAFAX, surse din PSD.

695 afișări
Imaginea articolului Oana Mizil va fi înlocuită de la preşedinţia PSD Călăraşi - surse

Oana Mizil (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax foto)

Biroul Permanent al PSD a decis, luni, să adopte o recomandare către Comitetul Executiv, de înlocuire a Oanei Mizil de la conducerea PSD Călăraşi.

Decizia a fost luată în urma unui raport de activitate al organizaţiei din Călăraşi, prezentat de secretarul general al PSD, Liviu Dragnea.

Oana Mizil a intrat în conflict cu conducerea centrală a PSD după ce, anul trecut, s-a opus deciziei CEX de înlocuire a lui Marian Vanghelie din funcţia de preşedinte al PSD Bucureşti.

De asemenea, Mizil a contestat decizia conducerii PSD de a sprijini, la alegerile locale, candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al CJ Călăraşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici