OFF/ON THE RECORD, 23 octombrie 2022. Invitat, ora 21.55: Stelian Ion, vicepreşedinte USR

60 afișări
Imaginea articolului OFF/ON THE RECORD, 23 octombrie 2022. Invitat, ora 21.55: Stelian Ion, vicepreşedinte USR

OFF/ON THE RECORD, 23 octombrie 2022. Invitat, ora 21.55: Stelian Ion, vicepreşedinte USR

Legile Justiţiei au fost modificate şi adoptate cu scandal de către Parlamentul României şi ulterior au fost contestate, înainte de promulgare, la Curtea Constituţională. Scapă România de MCV şi intră în Schengen după compromisul făcut de politicienii Puterii pe renunţarea la obligativitatea respectării deciziilor CCR de către magistraţi? Cum ar putea arăta avizul Comisiei de la Veneţia pe Legile Justiţiei? Regretă sau nu USR plecarea de la guvernare? Ce înseamnă „oligarhizarea” Justiţiei şi ce modificări din Legile Justiţiei sunt în continuare contestate de magistraţi? Cum pot fi devoalaţi „acoperiţii din Justiţie”, dacă în lege este prevăzut un mecanism din start ineficient? Ce alte modificări urmează în Justiţie după schimbarea Legilor Justiţiei? – la toate aceste întrebări şi multe altele îţi răspunde duminică, de la ora 21.55, Stelian Ion, vicepreşedinte şi deputat USR, fost ministru al Justiţiei, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici