OFF/ON THE RECORD, 27 noiembrie 2022. Invitat, ora 21.55: Adrian Zuckerman, fostul ambasador al SUA în România

282 afișări
Imaginea articolului OFF/ON THE RECORD, 27 noiembrie 2022. Invitat, ora 21.55: Adrian Zuckerman, fostul ambasador al SUA în România

Războiul din Ucraina rămâne în topul agendei internaţionale, dar subiectul nu a fost temă principală nici în campania democraţilor, nici în cea a republicanilor din alegerile pentru noul Congres al SUA. De ce tema Ucraina este evitată în campaniile din SUA în condiţiile în care SUA sunt cel mai mare susţinător financiar al Ucrainei, care au fost greşelile administraţiei americane pe flancul Estic al NATO, greşeli de dinainte de războiul din Ucraina, ce mai poate face preşedintele SUA, Joe Biden, ca să oprească războiul, cum ar fi acţionat Donald Trump, fostul preşedinte al SUA, pentru a preveni războiul, ce trebuie să înţeleagă România de pe urma incidentului din Polonia, şi ce se întâmplă în politica internă dar şi în Justiţia americană în perspectiva alegerilor prezidenţiale din 2024 – despre toate aceasta şi multe altele îţi vorbeşte duminică, de la ora 21.55, Adrian Zuckerman, fostul ambasador republican al SUA în România, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici