Olguţa Vasilescu: Domnul Klaus cred că se vede şef de lagăr de concentrare

Lia Olguţa Vasilescu a declarat că preşedintele Klaus Iohannis probabil deja se vede „şef de lagăr de concentrare” unde ar fi închişi social-democraţii, pentru reeducare. Afirmaţia vine în contextul în care şeful statului a spus în mai multe rânduri că e în război cu PSD.

2347 afișări
Imaginea articolului Olguţa Vasilescu: Domnul Klaus cred că se vede şef de lagăr de concentrare

Olguţa Vasilescu: Domnul Klaus cred că se vede şef de lagăr de concentrare

„Domnul Klaus, cred deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, la Antena 3.

Preşedinte Klaus Iohannis a atacat constant PSD atât înainte, cât şi în timpul campaniei. Şeful statului a declarat, la o întâlnire cu cetăţenii organizată de PNL sâmbătă la Bistriţa-Năsăud, că el şi liberalii sunt în război cu PSD, şi nu în competiţie electorală.

„Dragii mei, eu nu sunt cu PSD într-o competiţie electorală, eu sunt cu PSD în război. Noi suntem cu PSD în război. Şi asta nu pentru că noi suntem aşa, răi, pentru că ei au fost răi cu românii. PSD a guvernat împotriva românilor, PSD a venit la putere cu promisiuni mari şi nici nu a ajuns bine în Palatul Victoria şi au început să încerce să subjuge justiţia, să acapareze marile sisteme publice, PSD a atacat democraţia din România. Este inadmisibil, a fost inadmisibil şi rezultatul este cel pe care l-au meritat, au fost înlăturaţi de la putere!”, a afirmat Klaus Iohannis.

Pe 24 august 2018, Olguţa Vasilescu a criticat declaraţia preşedintelui Iohannis în care spunea că PSD a gazat românii la protestele din 10 august. Fostul ministru al Muncii preciza atunci că afirmaţiile acestuia nu sunt demne de un şef de stat şi „ca neamţ, să vorbeşti de gazare trebuie să ai mult curaj”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici