Oltean: Când mandatul lui Traian Băsescu se va epuiza, este "aproape certitudine" că va urma Ungureanu

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că este "aproape certitudine" că premierul Mihai Răzvan Ungureanu îi va urma lui Traian Băsescu la Preşedinţie, atunci când mandatul actualului şef al statului se va epuiza.

152 afișări
Imaginea articolului Oltean: Când mandatul lui Traian Băsescu se va epuiza, este "aproape certitudine" că va urma Ungureanu

Oltean: Când mandatul lui Traian Băsescu se va epuiza, este "aproape certitudine" că va urma Ungureanu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ioan Oltean a fost întrebat ce părere are despre proiectul politic al lui Mihai Răzvan Ungureanu, care vizează coagularea intelectualilor din România.

"Este un proiect extrem de interesant. Premierul este o personalitate, observăm cu toţii, extrem de puternică, un om a cărui inteligenţă şi viziune politică este tot mai bine pusă în valoare şi credem că va fi un proiect care va avea extrem de mare succes", a declarat Ioan Oltean.

Întrebat dacă Mihai Răzvan Ungureanu ar putea să-l înlocuiască pe preşedintele Traian Băsescu, Oltean a răspuns: "Atunci când mandatul preşedintelui Traian Băsescu se va epuiza, există această aproape certitudine".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici