Oltean despre asumarea răspunderii: Dacă Boc reuşeşte, rămâne în istorie

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat că partidul său este "ferm hotărât" să pună în aplicare reforma prin asumarea răspunderii Guvernului în Parlament şi că, dacă premierul Emil Boc reuşeşte să treacă testul din 2 septembrie, va "rămâne în istorie", în caz contrar se va "întoarce la catedră".

10 afișări
Imaginea articolului Oltean despre asumarea răspunderii: Dacă Boc reuşeşte, rămâne în istorie

Oltean despre asumarea răspunderii: Dacă Boc reuşeşte, rămâne în istorie

Deputatul Ioan Oltean a făcut aceste declaraţii, vineri, într-o conferinţă de presă, în care a expus o serie de argumente în favoarea asumării răspunderii Guvernului pe pachetul de legi "care va duce la o reformă profundă în România".

"PDL este ferm hotărât să pună în aplicare această reformă prin asumarea răspunderii Guvernului Boc în faţa Parlamentului, cu toate consecinţele care decurg dintr-un asemenea act. Hotărârea noastră este atât de fermă, încât nimic nu ne poate opri din acest demers politic", a declarat Ioan Oltean.

El a adăugat că niciun guvern anterior nu a avut curajul să producă "o reformă de o asemenea profunzime".

"Emil Boc este un premier care nu are nimic de pierdut. Cariera lui politică stă, aici, în faţa naţiunii. Reuşeşte, rămâne în istorie, nu reuşeşte, se întoarce la catedră", a spus Ioan Oltean.

Vicepreşedintele PDL a spus că data de 2 septembrie este fixată de Guvernul Boc pentru ca, în Parlament, să îşi asume răspunderea pe un set de acte normative care, odată adoptate, "vor fi de natură să producă o adevărată reformă în România, pe care niciun alt guvern nu a avut curajul să o facă până acum".

El a menţionat că reforma nu este atractivă, nu este populistă, ci "profundă şi cu bătaie pe termen mediu şi lung"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici