Oltean îl elogiază pe Blaga: "un om excepţional", "un aşa-zis buldog al partidului"

Ioan Oltean, candidat la funcţia de secretar general al PDL, l-a elogiat, duminică, în faţa delegaţilor la Convenţia Naţională, pe Vasile Blaga, arătând că acesta este "unul dintre liderii excepţionali", "un aşa-zis buldog al partidului".

142 afișări
Imaginea articolului Oltean îl elogiază pe Blaga: "un om excepţional", "un aşa-zis buldog al partidului"

Oltean îl elogiază pe Blaga: "un om excepţional", "un aşa-zis buldog al partidului" (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Oltean a spus că se află în situaţie dificilă pentru că el candidează pentru funcţia pe care a deţinut-o Vasile Blaga şi i-a îndemnat pe participanţi să-l aplaude pe Blaga şi să-i mulţumească pentru tot ce a făcut pentru partid cât timp a ocupat acest post.

"Vasile Blaga este un om care s-a impus ca unul dintre liderii excepţionali ai partidului, un aşa-zis buldog al partidului, care a stăpânit partidul şi l-a condus, alături de Emil Boc, la victorii", a afirmat Oltean.

Ioan Oltean a arătat că şi el şi Sulfina Barbu au fost, pe rând, miniştri ai Mediului şi preşedinţi ai comisiei de administraţie, dar Barbu, la o diferenţă de câteva mandate de el.

"Astăzi, candidăm amândoi la funcţia de secretar general, eu o rog să aştepte încă două mandate pentru a accede la această funcţie", a adăugat Oltean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici