Oltean: Mai devreme sau mai târziu vom reuşi să refacem Alianţa D.A.

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Satu Mare, că mai devreme sau mai târziu se va reuşi refacerea Alianţei D.A. din vremurile bune.

19 afișări
Imaginea articolului Oltean: Mai devreme sau mai târziu vom reuşi să refacem Alianţa D.A.

Oltean: Mai devreme sau mai târziu vom reuşi să refacem Alianţa D.A. (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Întrebat, în conferinţa de presă, dacă există şansa refacerii Alianţei D.A., vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat că "există o astfel de posibilitate".

"Lucrurile care ne unesc sunt mai multe decât cele care ne despart. Mai devreme sau mai târziu vom reuşi să refacem Alianţa D.A. din vremurile bune", a spus Oltean.

Ioan Oltean s-a aflat, vineri, la Satu Mare, unde a participat, alături de alţi lideri ai PDL, la alegerile din cadrul filialei judeţene.

Ioan Oltean declarase, joi seară, la conferinţa municipală de alegeri a PDL Bistriţa, la care a fost prezent şi liderul filialei municipale a PNL, Gelu Muthi, că este convins că în viitorul nu foarte îndepărtat actualei majorităţi i se va alătura şi PNL.

"Îmi exprim convingerea că, în viitorul nu foarte îndepărtat, nu mâine, nu poimâine, actualei majorităţi i se va alătura şi un partid care astăzi nu îşi găseşte locul, zic eu, pe eşichierul politic, făcând jocul unui alt partid de stânga. Mă refer aici la PNL, care trebuie să se asocieze cu partide de dreapta şi împreună cu PDL să gestioneze această ţară mulţi ani de acum încolo", afirma Oltean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici