Oltean: PDL va susţine, la Cotroceni, acordul interguvernamental şi înscrierea lui în Constituţie

Secretarul general al PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că PDL va susţine, luni, la Cotroceni, acordul interguvernamental şi înscrierea lui în Constituţie.

305 afișări
Imaginea articolului Oltean: PDL va susţine, la Cotroceni, acordul interguvernamental şi înscrierea lui în Constituţie

Oltean: PDL va susţine, la Cotroceni, acordul interguvernamental şi înscrierea lui în Constituţie (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Am aflat acum despre iniţiativa preşedintelui Traian Băsescu de a se întâlni cu liderii partidelor politice. PDL nu a stabilit încă, dar, cu siguranţă, va merge pe un proiect de susţinere a acordului interguvernamental şi de înscriere a lui în actul normativ de natura Constituţiei", a declarat Oltean.

Preşedintele Traian Băsescu cheamă partidele la consultări, luni, la Cotroceni, temele fiind ratificarea tratatului privind stabilitatea în UE, precum şi dialogul dintre partidele politice şi funcţionarea Parlamentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici