Oltean: Vocea unitară în PDL, nu demisia preşedintelui, nu demisia BPN, ci analiză serioasă

Liderul PDL Bistriţa-Năsăud, Ioan Oltean, a declarat, vineri, că vocea unitară în PDL este: nu demisia preşedintelui partidului, nu demisia BPN, ci o analiză serioasă, stabilirea unei strategii de opoziţie" şi convocarea unei convenţii la sfârşitul lunii martie sau începutul lunii aprilie 2013.

112 afișări
Imaginea articolului Oltean: Vocea unitară în PDL, nu demisia preşedintelui, nu demisia BPN, ci analiză serioasă

Ioan Oltean (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"În partid nu a fost niciodată unanimitate. Există democraţie, dar vocea unitară este: nu demisia preşedintelui, nu demisia BPN, ci o analiză serioasă şi stabilirea unei strategii de opoziţie", a precizat Ioan Oltean la sosirea la şedinţa Colegiului Director al PDL.

El a spus că în PDL există mulţi lideri care ar putea prelua conducerea partidului, dar că în acest moment nu se pune problema demisiei actualei conduceri.

"Vrem ca PDL să rămână în integralitatea lui aşa cum este astăzi şi ne manifestăm ca un partid solid de opoziţie. În acest moment nu se pune problema demisiei, ci doar a convocării unei Convenţii Naţionale la sfârşitul lunii martie - începutul lunii aprilie", a mai spus Oltean.

El a adăugat că se impun, categoric, schimbări la nivelul organizaţiilor PDL, acolo unde scorul obţinut a fost mic.

Liderii centrali şi judeţeni ai PDL se reunesc, vineri, în Colegiul Director, prima şedinţă a partidului după eşecul înregistrat la alegerile parlamentare.

La ora transmiterii acestei ştiri, şedinţa Colegiului Director a început. 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici