Olteanu: PDL e dispus să facă o alianţă chiar şi cu PRM, pentru a NU rămâne izolat pe scena politică

Coodonatorul politic al campaniei electorale a PNL, Bogdan Olteanu, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că democrat-liberalii dau semne de disperare politică, fiind dispuşi să facă o Alianţă chiar şi cu PRM pentru a nu fi izolaţi pe scena politică, după acocierea cu PNG în Bucureşti.

24 afișări
Imaginea articolului Olteanu: PDL e dispus să facă o alianţă chiar şi cu PRM, pentru a NU rămâne izolat pe scena politică

Olteanu: PDL e dispus să facă o alianţă chiar şi cu PRM, pentru a nu rămâne izolat pe scena politică (Imagine: Mediafax Foto)

"PDL continuă să dea semne de disperare politică şi arată compromisurile jalnice pe care e dispus să le facă pentru a ajunge la putere. După ce s-a asociat cu partidul lui Gigi Becali pentru a-şi păstra controlul asupra secretelor Bucureştiului, acum arată că este dispus să facă o alianţă şi cu PRM chiar, pentru a nu rămâne izolat pe scena politică. Le doresc mult succes în viitoarea fuziune cu PNG şi PRM", a declarat Bogdan Olteanu.

În plus, liberalul a ţinut să le dea democrat-liberalilor un sfat, şi anume să aducă în partid "elemente tinere" pentru îmbunărăţirea imaginii şi credibilităţii PDL.

"Singura soluţie de salvare a lor, de altfel, este aducerea în partid a unor elemente tinere de valoare care pot să îmbunătăţească atât imaginea, cât şi credibilitatea politică a partidului", a mai spus Olteanu.

PDL va ceda PRM o funcţie de vicepreşedinte al Senatului, post care urmează să fie ocupat de Corneliu Vadim Tudor.

În schimbul funcţiei de vicepreşedinte al Senatului, PDL va primi de la PRM câte un post de secretar al Camerei Deputaţilor şi Senatului şi preşedinţia Comisiei economice a Senatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici