Olteanu şi Motreanu au cerut demisia lui Morega, BPC a respins propunerea

Preşedintele Camerei Deputaţilor Bogdan Olteanu şi secretarul general al PNL Dan Motreanu i-au solicitat, luni, în şedinţa BPC al PNL, liderului PNL Gorj Dan Ilie Morega să se retragă de la conducerea organizaţiei judeţene a partidului, solicitare neagreată însă de conducerea centrală a PNL.

1 afișare
Imaginea articolului Olteanu şi Motreanu au cerut demisia lui Morega, BPC a respins propunerea

Olteanu şi Motreanu au cerut demisia lui Morega, BPC a respins propunerea

Liberalii au discutat, luni, despre menţinerea în funcţie a 16 dintre cele 18 conduceri de organizaţii judeţene ale formaţiunii care au obţinut un scor sub media partidului la alegerile pentru Parlamentul European, din noiembrie 2007.

Potrivit unor surse liberale, o discuţie extrem de aprinsă a generat-o situaţia controversatului lider al filialei PNL Gorj, Dan Ilie Morega.

În cazul acestuia, preşedintele Camerei Deputaţilor Bogdan Olteanu, susţinut de secretarul general al formaţiunii, deputatul Dan Motreanu, i-a cerut lui Morega să se retragă din funcţie, motivele invocate fiind deficitul de imagine şi slabele rezultate la alegerile europarlamentare.

De partea lui Morega s-au poziţionat, în schimb, vicepreşedinţii Dan Radu Ruşanu şi Mihai Voicu, dar şi europarlamentarul Cristian Buşoi.

În cele din urmă, propunerea lui Olteanu a fost supusă la vot, fiind respinsă cu o largă majoritate şi înregistrându-se doar cinci abţineri. Olteanu şi Motreanu nu au votat, statutul lor în Biroul Politic Central fiind de membru fără drept de vot.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici