Onţanu respinge acuzaţia candidatului PNL la sectorul 2

Primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, a respins, sâmbătă, acuzaţia candidatului PNL la Primăria sectorului 2, Dragoş Dincă, potrivit căruia actualul primar ar face "pomeni electorale" din bani publici duminică, atunci când ar împărţi pachete cu ouă şi cozonaci la Biserica Mărcuţa din Pantelimon.

118 afișări
Imaginea articolului Onţanu respinge acuzaţia candidatului PNL la sectorul 2

Onţanu respinge acuzaţia candidatului PNL la sectorul 2 (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am cunoştinţă de aceste lucruri, noi nu am cumpărat nici ouă, nici cozonaci, iar evenimentul de mâine are drept scop premierea celor mai buni medici români, în acest sens fiind organizată festivitatea de înmânare a medaliilor tuturor doctorilor invitaţi", a declarat pentru MEDIAFAX edilul sectorului 2.

Primăria de sector a anunţat pentru duminică, la Biserica Mărcuţa din Pantelimon, un eveniment în care vor fi premiaţi "cei mai renumiţi medici români pentru valoarea profesională de excepţie". Printre cei care vor primi medalii se numără Sorin Oprescu, Bogdan Marinescu, Ionel Sinescu, Constantin Ionescu Târgovişte, Mircea Beuran, Ioan Pop De Popa, Vladimir Beliş, Florian Popa, Dorin Sarafoleanu, Şerban Marinescu, Andrei Firică, Dan Tulbure, Ioan Alexandru Oproiu.

Candidatul PNL la Primăria sectorului 2, Dragoş Dincă, l-a acuzat, sâmbătă, pe actualul primar al sectorului 2, Neculai Onţanu, care candidează pentru un nou mandat, că prin acest eveniment face, de fapt, "pomeni electorale" din banii publici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici