Opoziţie: A scoate din secţiile de vot un partid european, atac fără precedent la adresa democraţiei

Liderul PMP, Eugen Tomac, afirmă că Guvernul vrea să scoată din secţiile de vot la alegerile europarlamentare din 9 iunie chiar un partid cu reprezentare în Parlamentul European: „A scoate din secţiile de vot un partid european este un atac fără precedent la adresa democraţiei”.

474 afișări
Imaginea articolului Opoziţie: A scoate din secţiile de vot un partid european, atac fără precedent la adresa democraţiei

Opoziţie: A scoate din secţiile de vot un partid european, atac fără precedent la adresa democraţiei

„Alertă! Se pregăteşte o mare fraudă electorală! Guvernul vrea să scoată din secţiile de vot la alegerile europarlamentare din 9 iunie chiar un partid cu reprezentare în Parlamentul European. Se pregăteşte cea mai mare fraudă electorală din ultimii 30 de ani! A scoate din secţiile de vot un partid european este un atac fără precedent la adresa democraţiei”, scrie pe Facebook Eugen Tomac.

El adaugă că „asemenea lovituri la adresa opoziţiei sunt întâlnite doar în regimurile Lukaşenco şi Putin”.

„Vom sesiza toate instituţiile internaţionale cu privire la acest abuz fără precedent! După doi ani de hărţuire şi atac fără precedent la adresa PMP, cu primari şantajaţi şi racolaţi, cu subvenţia tăiată, cu peste 92 de procese iniţiate de membri ai PNL împotriva PMP, acum vine şi această lovitură cu scopul de a scoate din viaţa politică un partid de dreapta nealiniat la remorca PSD”, încheie Tomac.

La rândul său, liderul USR, Cătălin Drulă, afirmă că, „printr-o şmecherie de 2 bani, este schimbat algoritmul de desemnare a delegaţiilor în secţiile de vot şi PMP partid cu europarlamentari este scos în favoarea grupului minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor (altele decât cea maghiară) care primeşte în premieră un reprezentant”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tomac,
drulă,
alegeri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici