Oprea: În 1993 am demisionat din armată pentru afaceri cu Iordănescu. Am jucat fotbal - tenis cu Miron Cozma

Liderul UNPR, premierul interimar Gabriel Oprea, a relatat, răspunzând unor întrebări, că în 1993 a demisionat din armată pentru a derula cu selecţionerul echipei naţionale de fotbal Anghel Iordănescu proiecte imobiliare şi că a jucat fotbal-tenis cu Miron Cozma, partener într-o asociaţie de profil.

566 afișări
Imaginea articolului Oprea: În 1993 am demisionat din armată pentru afaceri cu Iordănescu. Am jucat fotbal - tenis cu Miron Cozma

Oprea: În 1993 am demisionat din armată pentru afaceri cu Iordănescu. Am jucat fotbal - tenis cu Miron Cozma (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"În 1993 am demisionat, eram ofiţer de justiţie militară. Eram prieten cu Anghel Iordănescu, venise din străinătate, şi am stabilit împreună să avem nişte proiecte economice. Am făcut câteva afaceri imobiliare, Iordănescu a venit cu capitalul, eu am venit cu ideile. Erau alte vremuri în anii 90", a spus Oprea la B1.

El a mai arătat că, împreună cu Anghel Iordănescu şi Ion Săndulescu de la "Doi Cocoşi", a contribuit la înfiinţarea, în 1994, a Ligii Profesioniste de Fotbal-Tenis, unde a ocupat postul de vicepreşedinte, structură la care secretar general era Miron Cozma, cu care a şi jucat fotbal-tenis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici