Oprea: UNPR are oameni care pot fi miniştri, dar nu tropăim după funcţii

Preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, marţi, că partidul are oameni care pot ocupa fotolii ministeriale, dar nu "tropăie" după funcţii, menţionând totodată că premierul şi preşedintele sunt singurii care decid dacă şi când este necesară o remaniere.

18 afișări
Imaginea articolului Oprea: UNPR are oameni care pot fi miniştri, dar nu tropăim după funcţii

Oprea: UNPR are oameni care pot fi miniştri, dar nu tropăim după funcţii (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Oprea a spus că UNPR şi-a asumat obligaţia de a asigura stabilitatea guvernamentală pentru ieşirea din criză şi o va respecta, indiferent de numărul de miniştri pe care îi deţine.

"Da, avem oameni care pot ocupa funcţii de miniştri, dar nu tropăim după funcţii. (...) Premierul şi preşedintele ţării sunt singurii care decid dacă şi când este necesară o remaniere, iar UNPR respectă această prerogativă. Oricum, vocile care au vorbit despre oportunitatea unei remanieri nu au fost şi nu vor fi din UNPR", a mai afirmat preşedintele executiv al partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici