Oprea va avea drept de avizare a documentelor din apărare şi securitate naţională

Vicepremierul Gabriel Oprea, ministru de Interne, va coordona în continuare activităţile din domeniile apărării, ordinii publice şi securităţii naţionale, dar va avea şi drept de avizare a documentelor emise de ministere şi alte instituţii cu atribuţii în domeniu.

129 afișări
Imaginea articolului Oprea va avea drept de avizare a documentelor din apărare şi securitate naţională

Oprea va avea drept de avizare a documentelor din apărare şi securitate naţională (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Atribuţiile vicepremierului au fost stabilite, luni, de premierul Victor Ponta.

În decizia aprobată în ianuarie 2013 era prevăzut că Oprea coordonează activităţile din domeniile apărării, ordinii publice şi securităţii naţionale, fără referire la dreptul de avizare a documentelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici