Oprea: Vom trece şi prin zid pentru adoptarea taxei pe averile foarte mari

Liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor UNPR pentru alegerile locale, că formaţiunea sa va lucra împreună cu PSD la introducerea taxei pe averile foarte mari, explicând că "este creştineşte" ca, în momentele grele, să existe solidaritate cu cei care au mai puţin.

427 afișări
Imaginea articolului  Oprea: Vom trece şi prin zid pentru adoptarea taxei pe averile foarte mari

Gabriel Oprea (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Vreau să vă asigur că vom trece şi prin zid pentru adoptarea acestei taxe", a precizat Oprea, adăugând că acesta este proiectul de start al UNPR şi că "este creştineşte ca, în momente grele, să fim solidari cu cei care au mai puţin".

"Sunt mândru de dumneavoastră, sunt mândru de fiecare coleg, sunt mândru că toţi suntem o forţă politică care vorbeşte bine despre România şi despre români. Suntem mulţi, suntem puternici şi vom câştiga toate competiţiile, pentru că suntem cei mai buni şi vom face acest lucru pentru progresul României", a declarat preşedintele UNPR.

Gabriel Oprea a mai spus că românii au încredere "în două instituţii fundamentale: în Biserică, fiindcă românii cred în Dumnezeu, mai ales la greu, şi în Armată, pentru că militarii români depun un jurământ: «Jur să-mi apăr ţara chiar cu preţul vieţii», şi, atunci când bunul Dumnezeu hotărăşte, o fac".

La rândul său, Marian Sârbu a precizat că taxa pe averile foarte mari reprezintă "o obligaţie morală şi legală pentru a asigura venitul minim pentru cei care nu au".

Liderul UNPR a mai arătat că această măsură vine într-un context mai larg, în care "Europa se întoarce spre stânga".

Uniunea Naţională pentru Progresul României şi-a lansat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, candidaţii la alegerile locale din 10 iunie.

La eveniment au participat preşedinţii Gabriel Oprea, Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu, secretarul general Neculai Onţanu, membri ai conducerii partidului, parlamentari ai partidului, candidaţi din întreaga ţară şi aproximativ o mie de membri şi susţinători ai UNPR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici