Oprescu acuză formarea unui bloc mediatic pentru a nu lovi în imaginea lui Geoană

Candidatul independent la Preşedinţie, Sorin Oprescu, a acuzat, joi, formarea unui "bloc mediatic" prin care nu răzbat decât "fraze firave", care lovesc prea puţin imaginea de "înger de pe dric" a contracandidatului său, Mircea Geoană.

18 afișări
Imaginea articolului Oprescu acuză formarea unui bloc mediatic pentru a nu lovi în imaginea lui Geoană

Oprescu acuză formarea unui bloc mediatic pentru a nu lovi în imaginea lui Geoană (Imagine: Bogdan Dănescu/Mediafax Foto)

"Eu personal sunt îngrijorat de manipulările grosolane, pornid de la sondajele de opinie, de la blocul mediatic care se face în aşa fel încât nici părerile să nu mai poată să răzbată. Răzbate câte o frază firavă, care nu face altceva decât să lovească prea puţin în imaginea de înger de pe dric pe care i-au construit-o lui Geoană", a acuzat Oprescu.

El a arătat că nu se retrage din cursa electorală şi că are încredere că românii au înţeles jocul manipulărilor.

"Să nu se mire dacă nu ne vede la confruntări - ele nu există. Nu există decât provocări şi în momentul când şi eu şi Antonescu răspundem că suntem gata să intrăm în confruntări, de orice fel ar fi ele, ni se răspude că nu se mai ţine emisiunea. Probabil că este o practică de a păstra cocoţaţi acolo sus oameni care trebuie - cu ghilimelele de rigoare - să intre în turul doi", a mai spus Oprescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici