Oprescu l-ar susţine pe Iohannis în funcţia de premier dacă ar fi ales şef al statului

Candidatul independent la Preşedinţie Sorin Oprescu a declarat, miercuri, la Giurgiu, că, dacă ar fi ales şef al statului, l-ar susţine pe Klaus Iohannis în funcţia de premier.

24 afișări
Imaginea articolului Oprescu l-ar susţine pe Iohannis în funcţia de premier dacă ar fi ales şef al statului

Oprescu l-ar susţine pe Iohannis în funcţia de premier dacă ar fi ales şef al statului (Imagine: Mediafax Foto/Adi Piclisan)

"Este un tip modest şi îl apreciez foarte tare. Eu cred că în nebunia asta generală pe care o trăim de luni şi luni de zile el poate să reprezinte o soluţie. În urmă cu două luni chiar am discutat asta cu domnul Klaus Iohannis şi i-am spus foarte clar că ar putea fi un administrator bun al ţării şi nu i-am spus asta ca să îi fac plăcere", a declarat Sorin Oprescu.

Acesta consideră că sunt îndeplinite toate condiţiile constituţionale ca Iohannis să fie numit în funcţia de premier.

"Traian Băsescu nu are niciun motiv serios să nu îl propună prim-ministru", a mai spus Sorin Oprescu.

Sorin Oprescu, prezent la Giurgiu la o întâlnire cu susţinătorii săi, la sala de spectacole a Centrului Cultural local "Ion Vinea", a apreciat faptul că fostul preşedinte al PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, va fi coordonatorul acţiunilor pe care le va desfăşura în Giurgiu pe timpul campaniei electorale pentru prezidenţiale.

"Am fost colegi de bancă în Senat şi nu cred că îmi va fi vreodată ruşine cu prietenii mei şi cred că nici lui nu i se va întâmpla acest lucru", a declarat Sorin Oprescu.

Niculae Bădălău a fost exclus din organizaţia judeţeană a PSD Giurgiu în urmă cu un an deoarce nu a respectat anumite decizii de la centru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici