Oprişan, despre Dăncilă: E o femeie deşteaptă, determinată şi cinstită, însă a fost TERORIZATĂ de Dragnea

Liderul PSD Vrancea Marian Oprişan a declarat, la finalul CEx al partidului, că ar fi susţinut-o pe Viorica Dăncilă la şefia PSD şi dacă nu ar fi fost premier, precizând că este o femeie deşteaptă, determinată şi cinstită, însă care a fost terorizată de Liviu Dragnea.

370 afișări
Imaginea articolului Oprişan, despre Dăncilă: E o femeie deşteaptă, determinată şi cinstită, însă a fost TERORIZATĂ de Dragnea

Oprişan, despre Dăncilă: E o femeie cinstită. Era terorizată de fostul şef al partidului

„Dacă doamna Dăncilă nu ar fi fost premier al Guvernlui României, vă spun că eu aş fi susţinut-o dintr-un motiv foarte serios. E un politician serios, e o femei cinstitită. S-a eliberat de agreementul cu fostul şef al partidului, care o teroriza. Fiind o femeie deşteaptă şi determinată poate să facă lucruri bune pentru cetăţeni”, a afirmat Marian Oprişan.

Întrebat de ce a acceptat să fie terorizată Viorica Dăncilă, dacă este o o femeie deşteaptă şi puternică, Marian Oprişan a răspuns: „Nu se poate pune problema că l-a acceptat, eu cred că i-a fost impus. Nu vreau să intru în amănunte, dar ştiţi că dl Dragnea după pierderea alegerilor nu mai putea rămâne preşedinte al PSD”.
 

Taguri:
oprişan,
psd,
dăncilă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici