Orban: 16 voturi pentru moţiune au au fost primite de la PSD şi PDL

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că scorul obţinut la moţiunea de cenzură arată că există în cadrul majorităţii parlamentare, totuşi, parlamentari care ţin cont de semnalele primite din colegiile electorale, menţionând că 16 voturi au fost primite de la PSD şi PDL.

31 afișări
Imaginea articolului Orban: 16 voturi pentru moţiune au au fost primite de la PSD şi PDL

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Scorul obţinut de 130 de voturi arată că există totuşi în cadrul majorităţii parlamentare care sprijină actualul Guvern şi parlamentari care ţin cont de semnalele pe care primesc din colegiile electorale pe care le reprezintă", a susţinut Ludovic Orban.

Liderul PNL a menţionat că el consideră că "Guvernul e incapabil să ofere răspunsurile aşteptate de români pentru a combate efectele crizei economice şi în loc să adopte un program anticriză, dimpotrivă, prin ceea ce face adânceşte criza".

"Mai mult de 60% dintre români consideră că actualul Guvern duce România pe un drum greşit. Din păcate azi Guvernul nu a înţeles nimic din moţiunea noastră de cenzură. Cu aceeaşi aroganţă şi cu acelaşi dispreţ faţă de cetăţenii României a tratat semnalele de alarmă pe care l-am transmis prin intermediul moţiunii de cenzură şi a arătat că nu învaţă nimic, că nu e interesat de nimic din ceea ce se întâmplă în societatea românească", a conchis Orban.

Moţiunea de cenzură "Marea păcăleală PDL-PSD", iniţiată de PNL şi UDMR, a fost respinsă de Parlament cu 272 voturi "împotrivă şi 130 "pentru".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici