Orban atacă decizia CCR cu privire la conflictul între Preşedinţie şi Parlament. „ Asta-i culmea!”

  • Ludovic Orban atacă decizia CCR privind existenţa unui conflict între Preşedinţie şi Parlament
  • Curtea Constituţională a stabilit existenţa unui conflict între Preşedinţie şi Parlament
  • Orban a sugerat un partizanat între CCR şi PSD
2253 afișări
Imaginea articolului Orban atacă decizia CCR cu privire la conflictul între Preşedinţie şi Parlament. „ Asta-i culmea!”

Orban atacă decizia CCR cu privire la conflictul între Preşedinţie-Parlament. „ Asta-i culmea!”

Ludovic Orban a spus, întrebat despre decizia CCR privind existenţa unui conflict între Preşedinţie şi Parlament pe desemnarea lui Orban ca premier, că e „ineptă”.

Întrebat înainte de consultCurtea Consrările cu preşedintele Iohannis despre decizia respectivă, Orban a răspuns: „Eu cred că mai bine v-aţi concentra pe analiza unei decizii care nu are niciun fundament în Constituţie. Asta-i culmea! Pentru o decizie ineptă a unei instituţii controlate de PSD să fie responsabilizat altcineva”.

Curtea Constituţională a stabilit, luni, cu majoritate de voturi, că există conflict juridic de natură constituţională între Preşedinţie şi Parlament din cauza desemnării lui Ludovic Orban în funcţia de premier de către şeful statului Klaus Iohannis.

În urmă cu câteva zile, Orban spunea despre aceeaşi decizie că, precum un „fir roşu”, de câţiva ani, Curtea Constituţională, prin deciziile pe care le ia, afectează atribuţiile constituţionale ale preşedintelui, sugerând un partizanat între CCR şi PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici