Orban: BEX a susţinut propunerea mea de demitere a lui Marin Anton de la şefia PNL Giurgiu

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că a beneficiat de sprijinul membrilor Biroului Executiv privind propunerea sa de demitere a lui Marin Anton din funcţia de lider al filialei PNL Giurgiu.

172 afișări
Imaginea articolului Orban: BEX a susţinut propunerea mea de demitere a lui Marin Anton de la şefia PNL Giurgiu

Orban: BEX a susţinut propunerea mea de demitere a lui Marin Anton de la şefia PNL Giurgiu

„Biroul Executiv a susţinut propunerea formulată de mine pentru demiterea din funcţia de preşedinte a actualului preşedinte PNL Giurgiu pentru încălcarea gravă a deciziilor politice ale partidului şi ale poziţiilor politice ale partidului referitor la principalele teme aflate în dezbatere”, a declarat Ludovic Orban, la finalul şedinţei BEX al PNL de luni din Parlament.

Declaraţia lui Orban vine în contextul în care Biroul Executiv Naţional al PNL a votat luni demiterea lui Marin Anton din funcţia de preşedinte al filialei PNL Giurgiu.

Decizia conducerii liberale a fost luată după ce liberalul a afirmat că familia lui va vota cu PSD dacă va da ordonanţa de urgenţă pe amnistie şi graţiere.

Hotărârea luată luni de BEX urmează să fie validată în şedinţa BPN al PNL de săptămâna viitoare.

Preşedintele organizaţiei judeţene PNL Giurgiu, Marin Anton, a declarat, vinerea trecută, într-o conferinţă de presă, că va avea o „problemă” acasă dacă PSD dă amnistia pentru că familia lui va vota cu social-democraţii la alegeri. Acesta a mai susţinut că are o părere bună despre Florin Iordache.

Pe 8 ianuarie 2018, liderul PNL Giurgiu, Marin Anton, a fost trimis în judecată de către DNA pentru luare de mită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici