Orban, despre cazul poliţistului lovit de o „beizadea”: Indiferent cine e acel cetăţean care a lovit un poliţist, trebuie să suporte rigorile legii

  • Premierul Ludovic Orban spune că nu ştie dacă tatăl şoferului care a lovit violent un poliţist în trafic, în zona Gării de Nord, este angajat al Secretariatului General al Guvernului.
  • „Indiferent cine e acel cetăţean care a lovit un poliţist trebuie să suporte rigorile legii”, a declat premierul.
1433 afișări
Imaginea articolului Orban, despre cazul poliţistului lovit de o „beizadea”: Indiferent cine e acel cetăţean care a lovit un poliţist, trebuie să suporte rigorile legii

Orban: Indiferent cine e acel cetăţean care a lovit un poliţist, trebuie să suporte rigorile legii

„Acum nu cunosc fiecare angajat al Secretariatului General al Guvernului, dar indiferent cine este acel cetăţean care a lovit un poliţist, el trebuie să suporte rigorile legii”, spune premierul Ludovic Orban.

Reacţia premierului vine ca urmare a acuzaţiilor Sindicatului Europol, potrivit cărora şoferul care a lovit violent un poliţist în trafic, în zona Gării de Nord, este „beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului”.

Un poliţist a fost lovit violent sâmbătă de un şofer în zona Gării de Nord din Capitală. Anterior, poliţistul îi spusese şoferului să se pună în mişcare, deoarece acesta staţiona neregulamentar „pe avarii”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici