Orban, după ce Băsescu a renunţat la şefia Partidului Mişcarea Populară: PMP este mai frecventabil

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că, după ce fostul şef al statului Traian Băsescu a renunţat la şefia PMP, partidul este ”mai frecventabil”, el precizând că l-a felicitat pe Eugen Tomac pentru alegerea în funcţia de lider al formaţiunii.

807 afișări
Imaginea articolului Orban, după ce Băsescu a renunţat la şefia Partidului Mişcarea Populară: PMP este mai frecventabil

Orban, după ce Băsescu a renunţat la şefia Partidului Mişcarea Populară: PMP este mai frecventabil

”L-am felicitat pe Eugen Tomac pentru alegerea în funcţia preşedinte (al PMP - n.r.). Am discutat cu dl. Tomac. Nu avem decât discuţii oficiale de la nivelul PNL cu Partidul Mişcarea Populară în vederea moţiunii de cenzură. Nu am avut şi nu am discuţii personale nici cu dl. Turcescu, nici cu alţi parlamentari, pentru că interlocutorul nostru este Partidul Mişcarea Populară, care acum este mai frecventabil”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Eugen Tomac, singurul candidat înscris în cursa pentru şefia PMP, a fost ales sâmbătă preşedinte al formaţiunii, la Congresul Extraordinar al partidului care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici