Orban, după ce Cîţu a fost propus premier: „Nu este întâmplătoare această nominalizare, va urma o perioadă dificilă“

  • Ludovic Orban a explicat de ce Florin Cîţu a fost propus pentru funcţia de premier
1597 afișări
Imaginea articolului Orban, după ce Cîţu a fost propus premier: „Nu este întâmplătoare această nominalizare, va urma o perioadă dificilă“

Orban, după ce Cîţu a fost propus premier: „Nu este întâmplătoare această nominalizare, va urma o perioadă dificilă“

Liderul PNL Ludovic Orban a susţinut o scurtă declaraţie după ce liberalii s-au reunit pentru a nominaliza un alt premier după demisia sa şi după noua configuraţie politică rezultată în urma alegerilor parlamentare. 

„Nu este întâmplătoare această nominalizare, va urma o perioadă dificilă. E nevoie de un premier cu credibilitate în faţa partenerilor politici, partenerilor europeni, a mediului de afaceri.

Florin Cîţu a avut o colaborare foarte bună cu BNR. Am luat în calcul multe aspecte, chiar şi posibilitate de acceptare a candidatului la funcţia de premier de către partenerii noştri. Vor urma paşii de negocieri începând de mâine“, a mai spus Ludovic Orban.

Totodată, s-a decis formarea unei echipe de negociere. Aceasta va fi condusă de preşedintele partidului, Ludovic Orban, şi de primul ministru propus, Florin Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici