Orban, după stabilirea listelor PNL la alegerile parlamentare: Doar doi miniştri nu vor candida

  • Doar doi miniştri nu vor candida la alegerile parlamentare din decembrie, spune Ludovic Orban după validarea listelor de candidaţi PNL.
  • Întrebat ce are în plus faţă de principalii săi contracandidaţi, Orban a spus: „Am fost implicat în campanii directe, numărul meu de telefon este cvasi cunoscut”.
788 afișări
Imaginea articolului Orban, după stabilirea listelor PNL la alegerile parlamentare: Doar doi miniştri nu vor candida

Orban, după stabilirea listelor PNL la alegerile parlamentare: Doar doi miniştri nu vor candida

Orban a declarat, duminică seara, că listele au fost validate cu foarte mici modificări, referindu-se aici la susţinerea candidaturii ministrului Apărării, Nicolae Ciucă.

Acesta ocupă prima poziţie pentru Senat în Dolj.

Pe listele PNL se regăseşte majoritatea miniştrilor, cu excepţia lui Marcel Boloş - „liberal dar şi preot misionar, preferă să slujească” şi a ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu - „care este diplomat, nici nu am discutat”.

Printre ceilalţi candidaţi Orban i-a menţionat pe Mara Mareş, Ionuţ Stroe, Violeta Alexandru, Florin Cîţu, Ionel Dancă.

„Sunt o serie de colegi care nu se mai regăsesc pe listă, fie pentru că nu şi-au mai depus candidatura, datorită unor conjuncturi apărute”.

Obiectivul PNL nu este stabilit încă, a afirmat Orban. Acesta nu a spus nici câte locuri eligibile consideră că va obţine PNL în Capitală: „În mod evident, un număr cât mai mare de locuri. Sunt convins că vom obţine un rezultat mult mai bună, încă nu am stabilit un obiectiv, facem evaluări, analize şi în funcţie de asta ne fixăm obiective realizabile”.

Întrebat ce are în plus faţă de contracandidaţii săi direcţi Alexandru Rafila şi Victor Ponta, Orban a răspuns: „Sunt foarte serios implicat în activitatea Bucureştiului, am fost viceprimar general, am participat la realizarea foarte multor proiecte”.

Întrebat, de asemenea, dacă este un plus faptul că e premier, Orban a răspuns: „Sigur că este. Pe de altă parte, cunosc foarte mulţi bucureşteni personal, am fost implicat în campanii directe, numărul meu de telefon este cvasi cunoscut, oricine poate să comunice cu mine”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici