Orban: Firme care au contracte cu statul strâng semnături pentru Elena Băsescu

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, vineri, la Ploieşti, că are informaţii potrivit cărora nu doar membrii PDL, ci şi firme care au contracte cu statul strâng semnături pentru susţinerea candidaturii Elenei Băsescu la alegerile europarlamentare, Orban refuzând să dea însă exemple.

23 afișări
Imaginea articolului Orban: Firme care au contracte cu statul strâng semnături pentru Elena Băsescu

Orban: Firme care au contracte cu statul strâng semnături pentru Elena Băsescu (Imagine: Mediafax Foto)

Prezent, vineri, la Ploieşti, prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a catalogat drept "jenant" gestul Elenei Băsescu de a candida la alegerile europarlamentare şi a afirmat că nu doar PDL, "ci şi firme care au contracte cu statul administrat de PD sunt implicate în campania de strângere de semnături a Elenei Băsescu".

Întrebat care ar fi firmele ce strâng semnături pentru Elena Băsescu, Orban a refuzat să dea exemple, însă a spus că cei care vor consulta listele cu semnături după depunerea acestora îşi vor putea da seama care sunt aceste firme.

Ludovic Orban a criticat-o în termeni duri pe fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, spunând despre ea că "nu cunoaşte bine limba română"

El a mai apreciat că fiica preşedintelui "poate să-şi facă o carieră în modelling".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici